Total Hope og Isabel

Fredag skal denne supre ekvipasjen til start i årets Verdensmesterskap for unghester som går av stabelen i Ermelo 01-04.august. (Foto: LL-Foto.de).

Det er ikke første gang verken Isabel eller Total Hope konkurrerer i Ermelo. Sist år red Isabel hjem en fantastisk seier i første kvalifisering med den velgående sorte hannoveraneren Fürsten-Look e. Fürstenball/Londonderry, og endte med en flott bronsemedalje i finalen.

Total Hope vant til den lille finalen sist år, men den gang med sin daværende svenske rytter Pernilla Andre. I år er Isabel og Total Hope som gjør sin VM debut sammen i klassen for de 7 års gamle hestene.

Berømt avstamning

Total Hope er sønn av en av de beste dressurhingstene i verden, og hans mor en av de beste hoppene. Hans far Totilas vant dobbelt gull i Europamesterskapet i 2009, og trippelt gull i WEG i USA  i 2010. Han var også uslåelig i World Cup finalen i 2010 i Hertogenbosch og han tok mange verdensrekorder i sin karriere. Hans mor, den berømte oldenburgerhoppen Weihegold OLD er velkjent for de fleste. Med Isabel Werth i salen har hun vunnet gull i OL, hun er to ganger vinner av World Cup og trippel Europeisk Mester. Hun er etter den velrennomerte hingsten Don Schufro.

Det er 39 ekvipasjer på startlisten til den første kvalifiseringen for 7-årigene som finner sted fredag 2.august i Ermelo. Isabel Freese og Total Hope har starttid kl. 15.10

Start- og resultatlister finner du her:

https://www.longinestiming.com/equestrian/2019/longines-fei-wbfsh-world-breeding-dressage-championships-for-young-horses-ermelo/startlist_D07.html