Sceneskifte

– Jeg har tatt et veldig tungt valg, og nå leverer jeg pennen videre, forteller gründeren av Dressur Så Klart, Elizabeth Farbrot.

– Dressur Så Klart er og vil alltid være mitt hjertebarn. Jeg hadde en visjon om å markedsføre vår fantastiske dressursport, på den gode måten jeg føler den er. Jeg ville formidle dressur til vårt hele langstrakte land og det har jeg lykkes med. For 10 år siden gikk jeg på med krum nakke og startet opp med nettside og klessalg, og vi ble samlet og synlige i hele Norge, forklarer Elizabeth.

Dressur Så Klart har vært drevet på frivillig basis. – Jeg ønsker å takke alle som har bidratt gjennom disse 10 årene. Alle som har vært med på alle mine gale påfunn. Jeg elsker dere og vår herlige sport.

Line Moen tar over spakene og ønsker å ha meg med i sin nye stab, så borte blir jeg ikke – like synlig og gal og kommer til å ta like mye bilder, avslutter Elizabeth.

Ny layout

Dressur Så Klart sin hjemmeside er nå under oppdatering og får en ny layout i løpet av august måned. Det vil være en webside som ønsker å inspirere, motivere og dele kunnskap om dressur og de fantastiske hestene.

Det vil være fagartikler om hestehold,  trening av dressurhester, skoing, veterinærartikler, utstyr, foring av sportshesten, konkurranseridning med mer.

Du vil også finne artikler om trening av rytteren, mental trening, portrettintervjuer, utdannelse, motivasjon, trender, livsstil, ride ferie med hest og konkurranser.

Vi gleder oss til å komme i gang!

Ha en fortsatt fin sommer!