Fantastisk hesteeiendom med utsøkte detaljer og idyllisk beliggenhet

Med sine naturskjønne omgivelser, et rikt og variert fugle- og dyreliv er denne hesteeiendommen beliggende kun en 10 minutters biltur fra Herning i Danmark, et perfekt hesteparadis som byr på formidable muligheter for profesjonelt hestehold.

På eiendommen finnes en fantastisk ridehall med internasjonale mål, og som en ekstra bonus byr den på en unik rytterstue med bad, grovkjøkken og et eminent allrom. Det finnes også et oppvarmet salrom, en profesjonell oppsalingsplass og vaskeplass. Det er 24 bokser på eiendommen.

Den velholdte og imponerende boligen er fra 1908 og fremstår fullstendig innflyttningsklar med kvalitetsdetaljer og et unikt uttrykk, som binder sammen en godt bevart sjel med en modernisert stil.

Hele prospektet kan du se på: https://www.lilienhoff.dk/liebhaver/7400A597/Nr.-Vejenvej-15-7400-Herning/