Dagbok fra rideleir -dressur og slåball!

Bilde av Camilla Sønsteby Holen

Lørdag 6. Juli

Idag hadde vi alenetimer i dressur. Det var timer for både Merete og Elise. Det var veldig lærerikt og vi fikk øve enda mer på ting vi ville ha fokus på. Jeg øvde på noen av rideveiene i LB:3 og rygging, i tillegg jobbet vi mye med å bøye Zenith. Siden alle fikk ri alene, red vi kun en time idag. Vi fikk også besøk av Camilla Sønsteby Holen som tok fine bilder av alle sammen. Under teorien lærte vi om stevner og stevneforberedelser. Vi ble delt i to grupper hvor vi lærte å flette hesten og sy fletter av Mathilde, og Elise lærte oss om doping, reglement og kür. Hun ga oss noen gode tips om hva vi bør huske på før og under stevner. Til kveldsmat fikk vi grillmat selv om været ikke var på vår side. Igjen spilte vi slåball/dødball, og hadde et lite feil å stil stevne til fots. Resten av kvelden tilbragte vi inne på grunn av mye regn.

Slåball på kvelden, etter alle hesteaktiviteter var over.
Bilde av Camilla Sønsteby Holen

Hilsen Mia