Norske unghester til Falsterbro!

Zandra Trondsdatter Birkeland og den kårede hingsten I.P.S. Jericho skal representere Norge i 5-årsklassen! Bildet er tatt under premieutdelingen på Stall K’s Dressur Derby, hvor ekvipasjen gjorde rent bord begge dagene!
Foto: Kristine Øihaugen

Om bare en dag er det klart for Falsterbro Horse Show. Det er et av de største hestestevnene i Skandinavia, og går over ni dager. I løpet av denne tiden skal noen de beste av ekvipasjene som viste seg under årets Dressur Derby på Stall K, få vise krefter blant de beste unghestene.

De som er tatt ut til å ri er som følger;

5-årsklassen:

Zandra Trondsdatter Birkeland/I.P.S. Jericho

6-årsklassen

Trude Kasparek Hestengen/Christianslund Fürstino
Tanja Rusovic/Dille Belamigo

7-årsklassen

Maren Knappe-Poindecker/Skoglys Rihanna

Vi ønsker alle ryttere masse lykke til, og håper dere får en storartet opplevelse. Det blir spennende å se hvordan det går, og vi heier på dere!