Dagbok fra rideleir: Dag 3!

Denne uken, er vi så heldig å følge Mia og hennes hest Zenit, fra Stall Uller i Rælingen. Mia er på rideleir hos Merethe Blikstad i Aurskog, Bråthen Gård. Les her hvordan dag tre har vært!

Torsdag 4. Juli

Idag hadde vi enda en vellykka dressurøkt til å starte med. Jeg og Maiken skrittet av på en liten tur etter timen. Som i går, hadde vi også teori idag, hvor vi lærte om hestekunnskap og da spesielt om sykdom.  Vi lærte om hvordan man skal finne ut om hesten er syk, og litt om symptomer på forskjellige sykdommer. Andre økten idag brukte vi til sitstrening. Dette gjorde vi ved at en longsjerte hesten mens en red med og uten stigbøyler, uten hender og med lukkede øyne. Vi fikk både øvd oss på å sitte pent, longsjere og vi fikk testet balansen vår. Utpå kvelden kom det en personlig trener som hadde en morsom treningsøkt med mange nye og kreative øvelser. 

Hilsen Mia