Dag to på rideleir!

Onsdag 3. Juli

Idag startet vi dagen med en dressurøkt på utebanen. Det var veldig morsomt å ri for Merete og jeg tror jeg kommer til å lære mye denne uken. Vi var totalt fire grupper som red, og etter dressurøkta var det tid for lunsj for både mennesker og hester. Vi spiste en nydelig lasagne med salat til. Så var det tid for teori, hvor vi lærte om mønstring av hesten og prøvde oss litt også.

Mens noen mønstret hestene bygde de andre bane til sprangtimen senere. Alle sammen var superflinke til tross for litt sterke og tente hester. Vi avsluttet dagen med å dra på butikken for å kjøpe godis og å ha noen noen morsomme aktiviteter sammen, blant annet hopping av små hindrer. Det startet først som lek, men ble etterhvert en slags ridetime hvor teknikk og presisjon var viktig. Alle synes det var veldig morsomt å være med og jeg tror gjengen ble enda mer sammenspleiset.

Hilsen Mia.