Dagbok fra rideleir!

Mia og hesten Zenith.

De fleste ryttere har på ett eller annet tidspunkt vært på rideleir. Vi har kjent på sommerfuglene i magen når vi spent venter på en uke stappfull av opplevelser og nye erfaringer. Det er noe med å få bruke dagene på å bli kjent med nye mennesker og hester, og få oppleve både samholdet og hestegleden en god rideleir kan tilby.

Denne uka har Dressur så klart tatt en prat med Mia Snilsberg Enget på 14 år. Mia skal være en uke på rideleir hos Merethe Blikstad i Aurskog og gleder seg enormt til det. Hun skal sende oss dagbok fra rideleir -et innblikk i hva de gjør. Les hennes om hennes første dag her.

Tirsdag 2. Juli

Idag kom vi til nydelige Bråten gård. Jeg var litt spent og nervøs, men vi ble tatt godt imot, så det gikk fort over. Alle lastet av hester og pakket ut sakene sine. Vi er 12 jenter som skal være her til søndag. Vi fikk satt hestene ut i paddock og satt stevneskapet inn på salrommet. Merete viste oss hvor vi skulle sove og vi kom til rette på rommet. Siden vi kom såpass sent idag ble det ikke så mye tid til å snakke med alle. Det var ikke før vi spiste kveldsmat at alle sammen var samlet. Da fikk vi litt informasjon om hvordan dagen imorgen skal se ut, og hvilke grupper vi er på når vi skal ri.

Rundt bordet var det ganske stille, de fleste snakket kun med de de kjente eller snakket ikke i det hele tatt. Jeg tror nok mange var litt spente, sjenerte og ganske sultne -det var i hvert fall jeg. Etter vi hadde spist var noen ute i stallen mens andre gikk til rommene sine. Jeg og Maiken ble stående ute og snakke med noen av de andre jentene til klokka var elleve. Da måtte vi inn på rommene våre. Alle sammen virker veldig hyggelige, selv om jeg ikke har fått snakket så mye med alle. Jeg tror det blir veldig bra å være her på rideleir.


Hilsen Mia 

Vi gleder oss til å høre mer om hvordan det går på rideleiren utover uka!