Nordiskmesterskap 2019 i DK

Tekst/Foto: Elizabeth Farbrot

Sverige vant lagkonkurransen og danskene kom et blunk bak, Minna Telde fra Sverige sine gode resultater, vippet Svenskene opp i ledelsen. Norge tok bronse senior. Det var ekstreme skygger på banen så sent på kvelden som dessverre bød på endel utfordringer, men med nydelig kveldssol og stevne på beste danskers vis, var det en nydelig ramme rundt dressuren.
Norske laget:
Jonas Elvebakk
Louise Almlund Løkken
Ellen Birgitte Farbrot


Vi kan si det sånn, at tidligere på dagen, kom vi ut av tellingen på hvor mange ganger vi hørte vår national sang runge over høyttaleranlegget på sprangbanen🌟😃🏆 Gratulerer så mye!

Junior jentene klinte til og var på pallen⭐️
Carmen Grønvold Johannessen ble nr 2
Anine Mørch Aas ble nr 6

Julie Hammer ble første uplasserte og med 68,687%
Kristiane Askim Hillern andre uplasserte med 67,273%

Therese Bjerkan 66,616 % og 14. plass, samt Marie Schilbred som ble nr. 24 med 63,636%.


En veldig hyggelig gjeng, resultatene har ikke vært helt som forventet i dag og endel skuffede ryttere var det, men nye dager i vente gjør tingene litt mer oppløftende. Det er ikke lett, man har en god ridefølelse på oppvarmingen, så kommer man ut av ridehuset og ut på arenaen….ja, alle som rir kjenner følelsen. Men, det var mye bra også. Veldig hyggelig med ryttere som samles og heier på med ryttere og lager en god team følelse, det er godt.

Herlige Vilhelmsborg. Fine områder, handle boder og baner. Deilig å være Norsk i Danmark


Millioner klemmer Eliza

Se resultatene her