Ledig stallplass på idylliske Uller Gård!

Er du på utkikk etter stallplass i Oslo/Akershus området? Kanskje Uller Gård er stedet for deg…

Stall Uller er en liten og koselig stall med plass til totalt 15 hester/ponnier i stallens første etasje, og 4 hester/ponnier i underetasjen. Vi har nå ledig plass for hest og ponni pluss en ledig shettisboks. På stall Uller har vi et godt stallmiljø hvor hestens velferd er i fokus, og vi er både konkurranseryttere og hobbyryttere. De fleste av oss er aktive innen dressur, men det finnes selvsagt noe hindermateriell som benyttes jevnlig :) Vi har et flott ridehus på 20 * 60 og en fin utebane. Vi har kort vei til fine ridestier, både på skogsbilvei, turstier og jorder om vinteren. Alle hestene har egen gruset paddock, de fleste med strøm til varmebøtte om vinteren, samt mulighet for gresspaddock/dagbeite i sommerhalvåret. Her storkoser de seg alle som en!

Se finn annonse for flere detaljer og kontakt informasjon.

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=150903678&taid=Share_ad_facebook&fbclid=IwAR0eiEX2pjxxPLCn3wv7PaLW0eiw1DKX3eiyJ0i4sDcxDhTEuhSdo8HAaAU