Knallstevne på Starum!

Morgenstund klokken 05:17. 

Starum klinte til igjen, med en veldig hyggelig dressurhelg. Her gikk det på to baner og oppvarming i to ridehus. Starum er herlig med internat hvor man bor, gangavstand til arenaer og muligens det beste av alt -permanente staller. Med stor kantine i det nye ridehuset var det god plass inne, og god plass til å sitte ute, om man ønsket det. I kantinen kunne man også få kjøpt frokost alle morgenene. Med denne helhetlige rammen så kan man jo bare ha det bra. Sola var også på Toten sin side denne helgen, for å gjøre alt perfekt.

Full kontroll,  på hvem som har betalt, før inngang til grillfesten.

Ingen ting er som når dressurfolket møtes, og på lørdag kveld var det duket til nesten 100 personer for grillkveld. Med det gode været og god organisering ble nok dette en veldig hyggelig sammenkomst for alle hesteinteresserte.

Driftige smilende Toten-damer fra klubben!

En spesiell utmerkelse fortjener de superhyggelige stewardene som stod timesvis i løpet av helgen, og hjalp alle med det de trengte hjelp og veiledning til. Dommerne har også vært dyktige, og holdt tunga rett i munnen gjennom 112 starter.

Dommer Anne Grundvig og våre to danske dommere,  Jan Olsen og Hanne Brebøl.

I galleriet under vil det være bilder tatt underveis denne helgen av både tilskuere og plasserte! Helgen har båret preg av blide, støttende publikum og flinke ekvipasjer.

Vi gratulerer alle ekvipasjene med knallinnsats og flotte resultater! Toten Hestesportsklubb fortjener også en applaus etter et så vel gjennomført stevne.

Resten av resultatene er å finne her: https://online.equipe.com/en/competitions/31802https://online.equipe.com/en/competitions/31802