Norsk prestasjon i Tyskland!

Vi slo av en prat med junior-rytter Kristiane Askim Hillern, som rir den ti år gamle vallaken Schnell’s Happy Birthday. Kristiane representerer Norge på den internasjonale arenaen. Ekvipasjen har nå vært på stevne i Hagen, som er et av de mest fantastiske, store stevnene i Tyskland. Dette var det hun hadde å si om opplevelsen;


Hagen er et helt fantastisk stevne! Det er nok det største internasjonale stevne for ponniryttere til Young ridere, for både sprang og dressur. Stevnet brukes av mange nasjoner som uttaksstevne til sommerens mesterskaper. Stevneplassen og banene er utrolig flotte, og det hele er veldig professjonelt. 

For min del ble ikke resultatene de første to dagene helt som vi hadde håpet på. Men i den lille kür finalen fikk vi til mange fine ting, hvor vi endte på en 2.plass. Jeg har lært utrolig mye på dette stevnet om og med Happy, og har funnet noen nye knapper inne på banen! Nå gleder vi oss masse til Nordisk, som nesten er på hjemmebane.

Vi i Dressur så klart gratulerer med en flott 2.-plass, og masse nye erfaringer. Masse lykke til i Nordisk Mesterskap!