Stallmedarbeider/groom søkes til dressurstall i Danmark – Tiltredelse 1 august.

Hestengen Dressage søker en ny stallmedarbeider til vår dressurstall beliggende i Skælskør på Sjælland i Danmark. 
Vi har 26 bokser som fylles opp av våre egne hester, hester i trening og oppstallører. 

Hestengen Dressage drives av norske Trude Hestengen og hennes danske mann Lasse. Trude var Norgesmester for senior i 2013 og 2015 og red på det norske landslaget på VM i 2014 og EM i 2015 med hingsten Tobajo Pik Disney. Disney er nå solgt og vi har en del yngre hester på god vei og hester i trening. 

Jobben består av stallarbeid med föring, møkking, inn- og utslipp samt annet forefallende arbeide. 
Ridning er ikke en del av jobben, men det er mulighet for å medbringe sin egen hest og få en masse god undervisning og delta i stevner. 
Det er ordnede forhold og faste arbeidstider. Du vil bo i en nyoppusset leilighet på gården og det er tilgang til bil. Du har én ukentlig fridag (lørdag eller søndag) og ellers fornuftige arbeidstider, ca. 8 timer per dag og 7 timer i helgene. Logi, oppstalling til egen hest og undervisning er en del av lønnen. 
Det er gode innkjøpsmuligheter i nærheten og 3 minutter ned til byen (Skælskør).

Vi søker en positiv og glad jente/gutt på minimum 18 år. Du skal kunne jobbe selvstendig og effektivt, være pålitelig og ha omsorg for hestene. Vi har et godt miljø i stallen og arrangerer hvert år både julebord og påskefrokost for alle som ferdes i stallen. 

Er du interessert i å jobbe hos oss, send en søknad til: trudehestengen@hotmail.com

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside: www.hestengen-dressage.dk