Nord-Norsk Dressurstevne!!

Foto: Kaia Thorbergsen Tekst: Helene Stokmo (Sekretær Harstad Ride og Kjøreklubb)

Helga 01.-02.juni arrangerte Harstad Ride og Kjøreklubb dressurstevne på Harstad Travpark. Der deltok 39 ekvipasjer på totalt 79 starter, fordelt på begge dager. Dommer for helgen var alltid blide og trivelige Halvor Hornkjøl, som for andre gang tok turen nordover for å dømme for oss. Tradisjonen tro er det aldri godt vær i Harstad første helga i juni; det har vært arrangert dressurstevne denne helga flere år på rad i regn og vind. Det påvirket ikke humøret til hverken deltagere eller publikum, som jevnlig var innom kaféen for å få seg noe varmt i kroppen. Vi fikk se mange fine program fra LC til LA, og mange ryttere hadde sin debut enten som stevnedeltagere eller på nytt nivå. Noen stilte med ny hest, mens andre hadde sitt første stevne etter skadeavbrekk. Det var i det hele tatt mange blide fjes å se tross det dårlige været, og vi takker alle som valgte å ta turen til oss. 😁