To kjente fjes

I sekretariatet finner vi nesten bestandig Beate, men ofte har hun med seg sin beste venninne Tonje.

Vårt vennskap har 10 års jubileum i år, forteller Tonje. Vi ble kjent under NM på Nes i 2009, vi var en match fra første stund. Jeg trives med å være Beate sin høyre hånd. Til daglig jobber jeg i Øst-Politidistrikt på Grensekontrollen ved Gardermoen flyplass. Så papirer og orden er noe jeg har styr på. Når jeg er på stevner i sekretariatet har jeg også kvalitets tid med Beate.
Tonje har mange års erfaring med hest og egen hest. Jeg kjenner mange fra den tiden da jeg tråkket rundt i sporten fra 1988 med Nes Ridesenter som mitt tilholdssted. Dessverre på grunn av sykdom de senere år har ikke ridningen vært like i fokus, men jeg holder meg enda mer oppdatert med weekender sammen med Beate i sekretariatet. Treffer gamle venner og finne nye venner med samme interesse- nemlig Hest.

Lærerikt –

Beate har stål kontroll sier Tonje, så jeg pusler med de administrative tingene som punching, arkivering og sortering. For ikke å snakke om å tilrettelegge for at det blir et hyggelig stevne. Her kommer det folk som trenger svar på alt, vi skal jo forklare på en smidig å hyggelig måte som vi liker begge to. Hvilken boks har jeg, hvor finner jeg vann, hvilken bane kan jeg ri på osv.

Jeg trives jo med folk og dyr og liker litt ryddighet sier Tonje med et smil
til Dressur så klart:)