Gøy på EPONA

Det er veldig gøy å få være med å ri på Norway Open Dressage. Etter nesten et år borte fra konkurransebanen var det ekstra stas å vinne dagens klasse. Min aller første internasjonale seier!

Foto: Elizabeth Farbrot

Dressur Så Klart har hatt gleden av å ta en prat med Rachel etter seieren på EPONA.

Hesten min Tailormade Donna har vært ute lenge fordi hun ble ordentlig syk av kverke. Tidlig i mars var hun også uheldig og fikk et slag i det ene frambeinet. Når vi skjønte at hun ikke ville bli klar til denne sesongen fikk jeg lov til å prøve hestepasseren min sin hest, Bacchus. Det viste seg å være en veldig god match. Bacchus er en utrolig snill og følsom vallak, og dette er det første store stevnet han er med på.

Det norske paralaget har denne helgen hatt med hestemassør Marlene Maribo, fysioterapeut Yvette Hoel og veterinær/trener Maria Terese Engell. Vi har også fått besøk av Cato Zahl Pedersen, Marit Breivik og stiftelsen ‘ Vi ’. Stiftelsen VI jobber blant annet med å forene idrettsaktiviteter og –miljø mellom funksjonsfriske og funksjonshemmede, og gi funksjonshemmede idrettsutøvere samme oppmerksomhet og anerkjennelse som funksjonsfriske.

Rachel Victoria Legereid & Bacchus