Kaldt, friskt og herlig!

På Borge, ble det i helgen avviklet et flott dressurstevne i det noe friske været….

Fra venstre: Dommer Britt Clausen, Sekretariatansvarlig Beathe og Stevneleder Beate.

Stevnes leder Beate Sæland på Fredriksborg i Borge undrer seg litt;

Helgens stevne hadde over 30 påmeldte startende i MB – hvor det endte med kun 13 startende, det er veldig synd og man lurer jo på hvorfor. Kan det ha noe med været å gjøre? Det er laget helt ny permanent gjestestall her, med 35 plasser hvor bokser ble fliset opp og gjort klare / stevne mat ble innkjøpt. Vi hadde gledet oss veldig, og vi har kosa oss med alle de som kom til oss. Det ble totalt 71 starter pr dag, men før strykninger var vi godt over 100!

Stevnet ble likevel en suksess, med flotte resultater og blide ekvipasjer…

Carmen Grønvold Johannessen