Regntunge dager på L/E Sørlandsparken

Det har vært Lands- og Elitestevne på Epona i helgen, her er bilder og resultater!

Emma Spook-Fintl rakte inn mange plasseringer i helgens ponniklasser! Her sammen med N.Y. Valerina. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Som regel er aprilstevnet på Epona ett av de aller første utendørsstevnene i sesongen. Denne gang måtte mange ryttere ta fatt på utebanen i regnvær. Heldigvis var temperaturene milde, og vi håper på bedre vær under Norway Open om to ukers tid.

Oversikt over uttak til CDI Norway Open, kan finnes her.

Mali Vigre Vølstad varmer opp sin Eponas Brenin Mathrafal før deres ritt. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)

Tross været ble det vist mye flott ridning i løpet av helgen, som lover godt videre for sesongen – både nasjonalt og internasjonalt. Sørlandsparken Rideklubb viste seg som alltid fra sin beste side. Med mange vennlige ansikt, det imponerende anlegg sitt og et oversiktlige opplegg, var det et flott arrangement!

Se resultater fra stevnet her.

Kirsti Svaboe og Enghavegaard’s Roma kapret seier i søndagens VB:1 klasse med 65,3%! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)


Stevnet er smart lagt opp slik at landslaget får en sjanse til å teste seg på utebanene før det internasjonale stevnet Norway Open Dressage, som finner sted hos Sørlandsparken Rideklubb 9-12. mai. Vi gleder oss!

Det er fremdeles behov for skrivere under Norway Open Dressage. Både overnatting og mat dekkes av arrangøren, så hvis dette høres ut som noe for deg, ta kontakt med wenche.alm@rytter.no og bli med på felleskapet på Epona!

Det er bilder fra enkelte klasser på lørdag og søndag. Ta kontakt med Ane Helena Tveit Nilsen (ane-tn@hotmail.com) for kjøp av bilder.

Cathrine Wiik Svendsen og Stall-K’s Don Rubin danset seg til 2.plass i søndagens VB:1 klasse med 65%! (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)


Ingeborg Cecilie Engebretsgård ombord sin uttrykksfulle vallak, Micis Napoleon. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)
Sondre Torp Kristiansen konkurrerte i Ponni kat 2 i helgen sammen med sin
Honeymoon. (Foto: Ane Helena Tveit Nilsen)