Vårens mest fantastiske dressurfest nærmer seg, vil DU være med?

Se fantastiske hester konkurrere om de gjeve premiene; fra ponni til Grand Prix og FH klasser på Epona 09-12. mai.

Bli med på vårens dressureventyr på sørlandet. Epona trenger fremdeles skrivere og tastere. Arrangøren kan skilte med sjøutsikt og strand som nærmeste nabo ved innkvarteringen på Hamresanden Camping og 3 deilige måltider hver dag.

Kom å få med deg spenningen fra innsiden. Møt nye dressurvenner! Lær mer om dressur av de dyktige internasjonale dommerne… Har du erfaring fra før blir vi kjempe glade, har du ikke tar vi deg i mot med strake armer likevel. Dressursporten skal være for alle, og vi på Epona vi ønsker at alle skal få lære og være inkludert! Vi håper å se DEG!

Velkommen til det blide Sørlandet

Interesse sendes til wenche@rytter.no