Vær ydmyk,kjærlig og gi trygghet!

-Det er en større del av vårt ansvar som hesteeiere eller hestepassere, det å være ydmyk, kjærlig, gi trygghet og sunne omgivelser. God mot alle hester uansett nivå!

Vi har et kollektivt ansvar for å holdes hestene våre trygge,godt forberedt på sine oppgaver og selvsagt forebygge og behandle skader. Vi skal behandle de med respekt og ikke bare jage etter resultater og premier. Vi skal sørge for at det støtteapparatet vi har rundt oss også holder disse verdiene, som hovslagere, veterinærer og trenere.

Men hverdagen til mange hester er ikke slik jeg illustrerer, se vedlagte artikkel: er det virkelig her vi er? Er dette å behandle dyrene våre med respekt? Det finnes utallige liknende reportasjer og videoer; uavhengig av gren, og det er forkastelig!

Artikkel sakset fra Trav og Galopp Nytt:

http://tgn.no/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=22960&Itemid=259