Norsk Nasjonalsang x 3

Foto: Lukasz Kowalski

Stevnearenaen i Zakrzow, Polen har vært fylt med norsk nasjonalsang denne helgen under sitt CDI3*/CDIJ dressurstevne.

Junior Rytter Carmen Grønvold Johannesen satte standarden fredag ettermiddag da hun sammen med sin hest Hoejgaardens Santos klinket til med seier i sin klasse. Hun leverte sterke 71,414%. Carmen har vist toppform hele helgen og fulgte opp fredagens seier med en sterk andre og tredje plass i lørdagens juniorklasse. Hoejgaardens Santos 70,147% og Fraulein Hansemann 67,749%

Ikke nok med det! Norge viser muskler… Ellen Birgitte Farbrot starter fredagen med en solid andre plass og leverer 69,5% i sitt program. Helgen ligger for EB`s føtter og rydder hun bordet reint og leverer to meget sterke seire i løpet av helgens stevne. Med 72,853% totalt i lørdagens program, og 75,600% i søndagens Freestyle kan Ellen Birgitte og hennes fantastiske Tailormade Red Rebel reise full hendt hjem. På lur har Ellen Birgitte sin vakre hoppe Tailormade Tahennya som også leverer en flott fjerdeplass i Søndagens Grand Prix Kür med 70,450 %

Jonas Elvebakk og hesten Zenit viste også god form i helgen. Fredag leverte han et godt ridd program som ble belønnet med 67,9% og en 5. plass. Lørdag fulgte Jonas opp og leverte en solid 6. plass med 68,206%.

Store gratulasjoner til dere alle tre!

Alle resultater fra helgen er tilgjengelige på http://www.zawodykonne.com