Innendørs HM 2019 avviklet med glans!

Tekst/Bilde Elisabeth Farbrot

Gratulerer til alle utøvere, familie, trenere og de to fantastiske arrangører som turde prøve et nytt konsept 🍀samarbeid på tvers av klubber 🏆Tusen takk til dere alle, som gjorde dette mulig, ved å gi av sin tid og kompetanse under denne helgen. 

Noreødegården Ryttersportsklubb & Råde og Onsøy Rideklubb

Et godt og velfungerende sted, de har deilige fasiliteter med en strålende imøtekommende stab fra to klubber 🍀👍

Tusen takk til dommere under helgens mesterskap 🏆

Overdommer Øivind Ødemotland

Nina Von Hirsch

Janne Halsteinshov

Torunn Knævelsrud

Anne Grundvig   

Monica Drohm – Nederland

Tekst/Foto Elisabeth Farbrot

Gull vinner av HM klasse VA ble den ikke ukjente Grete Bergstrøm og hennes hoppe Felicia, som danset seg gjennom de to dagene.

-“Jeg er fornøyd, men vi har enda mer å gå på så” sier Grete, som nå setter nesen mot Danmark, og fire ukers treningsopphold hos den danske berider Leif Sørensen.  De fikk totalt 132,961 prosentpoeng


Tekst/Foto Elisabeth Farbrot

Martine Ormåsen Andersen og Stall K’s Rosarno kapret sølvet med 129,092 Prosentpoeng  Denne ekvipasjen har hatt en god utvikling i vinter, det blir gøy å følge de. 


Tekst/Foto Elisabeth Farbrot

Tekst/Foto Elisabeth Farbrot

Så har vi « De unge girsla» i MA

⭐️🏆 Gull gikk til Marie Hoff på River Dance ll – Dette blir deres  2 år sammen, og gledelig å se at de virkelig funnet tonen og danset seg gjennom sitt program på søndag med super energi og bæring. De fikk 135,775 prosentpoeng  

⭐️Sølvet gikk til Rikke Christiane Aamodt Stall K’s – Firstline A.V.L  hun er en elastisk røde hoppe, som likte seg godt i rampelyset under HM- de viste to godt ridd programmer. Denne ekvipasjen blir det gøy å følge, de fikk 132,592 prosentpoeng


⭐️ Bronsen gikk til Maja Lykkjen Seglén på Kragelunds Regatta. Denne ekvipasjen har utviklet seg godt gjennom vinteren, de viser mye mer styrke og bæring, og viste et godt ridd programmer.  De fikk 132.057 prosentpoeng 


Tekst/Foto Elisabeth Farbrot

⭐️ FH jentene på podiet

Gull – 🏆Stine Skillebekk som fortiden er bosatt i Danmark. Hun pakket lastebilen og tok turen hjem til HM med sine to hester 😃 Hun viste fire godt ridd programmer på begge to, med god styrke, smidighet  og bæring på hestene. Calique og Stine har funnet dansetrinnene,og de ble belønnet med 134,303 prosentpoeng og kapret gullet 👍

😊Sølvet gikk til Henriette Kastellet og Horsebjerg Aristokrat som leverte to fine stabile program og fikk 133,340 prosentpoeng Dette er også en fin ekvipasje  under veldig god utvikling.

😊Bronsen gikk til Inger Line Bratt. Inger Line var dessverre selv ikke i form under denne mesterskaps helgen, men medalje ble det. Qallwesto viste to fine program med god bæring . Her viser vinterens trening resultater og de ble belønnet med 123,141 prosentpoeng.


Tekst/Foto Elisabeth Farbrot

🏆 HM i VA

Her kapret Louise Almlund Løkken gull medaljen med hele 137,252 prosentpoeng. Mr Gold så virkelig ut til å like seg på Noreødegården sitt anlegg.

Sølvet gikk til Anine Birgitte Thoresen og sin Rasputin lll ⭐️de sikret seg sølvet med 131,017 prosentpoeng Rasputin viste stor forbedring / letthet i de vanskelig øvelsene😊de viste to gode programmer.

Bronsen gikk til Lindis Marie Olsen med Stall K’s Rofino har lært enda mer i løpet av vinteren og viste to gode programmer med samlet prosentpoeng på 128,848👍

🏆Gull vinneren Siril W.Helljesen måtte i barnedåp og er derfor ikke på seremoni bildene- de fikk 140,937 prosentpoeng 

Sølvet gikk til Ingrid Ølstad og Tabajo Pic a Rose🌹denne ekvipasjen har  utviklet seg godt gjennom vinter og har fått mye mer styrke. De fikk 137,611 prosentpoeng 

Bronsen kapret den ikke ukjente Thea Katharina Bråthen og Pia Pia.De har også utviklet seg i løpet av vinteren, og viste en selvsikkerhet inne på arenaen  Det er ikke lett å starte på hjemmebane, det kan bli mye forandringer med blomster og bord. Men det lot ikke Pia Pia seg forstyrre av, noe som som hjemmeklubben jublet av🇳🇴⭐️ De fikk 137,158 prosentpoeng