Ellingsrud reiser seg!

Velkommen tilbake til Ellingsrud Ridesenter og Ellingsrud Rytterklubb!

Etter en nedtrykkende periode på Ellingsrud Gård, der det viste seg at tilstanden på ridesenteret var i så dårlig forfatning at eiere og ansatte var forberedt på å legge ned, kom byrådet inn med livline i siste sekund.

Fem millioner kroner fra kommunen og en intens egeninnsats fra eiere og ansatte gjør at Ellingsrud igjen har reist seg!

Ellingsrud Ridesenter og Ellingsrud Rytterklubb har fått nytt liv, og aktiviteten yrer….

Klubben i samarbeid med Ridesenteret arrangerte denne helgen en vellykket klubbgjennomridning både i dressur og sprang. Denne gangen var det dessverre kun åpent for oppstallører, dette med hensyn til selvpålagt karantene i forbindelse med smitteutbruddet på Lillestrøm.

Vanligvis er dette et tilbud til alle Ellingsrud Rytterklubbs medlemmer. Men Rytterklubben stopper ikke der, Rytterklubben ønsker å inkludere alle i sporten og har åpnet dørene for alle som ønsker å komme å delta på disse arrangementene (Så langt plassene strekker til).

Fra venstre: Dressurdommer Maja Farup, Berider Mona Mangseth og hesten Quater Figlio

Fredagen startet kl 16.00 med dressurgjennomridning i de høyere klassene for dressurdommer Maja Farup. Hvor blandt annet berider Mona Mangseth og Quater Figlio fikk en fin gjennomgang av sitt Grand Prix Special program. Anne-Lill Smedstad Dahl på sin vakre Fouquet red gjennom Innledende program for unge ryttere, mens Pernille Schei danset gjennom Lagprogram for Junior med sin fagre Afrodite.

Lørdag hadde vi besøk av dressurdommer Tone Markussen som dømte klasser opp til middels. Her fikk vi også se flotte fremførelser fra flere av medlemmene i klubben. Kafeteriaen var full av hestemennesker, vafler og kaffe. Endelig!

Etter to svært inspirerende dager, startet vi frisk opp søndag med gjennomridning i sprang. I klasser fra 60cm og opp til 1.10m. Både dressurryttere, sprangryttere og feltrittsryttere deltok. Helgen er å anse som fullkommen!

Mille Tofthagen & Luca


Fremtiden til Ellingsrud er sikret! Både klubb og ridesenter jobber sammen for godt miljø, gode treningsfasiliteter, godt treningsmiljø, riktig faglig påfyll og arrangementer som omfatter alle. Ung, gammel, ny, rutinert, hobby, levebrød, hesteinteressert, nysgjerrig eller bare rett og slett lysten på å være sosial? Hos Ellingsrud skal alle være velkomne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *