Team Dressursåklart! – Nytt tilskudd….

Monica Knudsen & Krones Isaiah

I lys av historien bak Dressursåklart! så fortsetter ballen å rulle videre. Visjonen var å synliggjøre dressursporten i Norge, og det har vi virkelig gjort. I så stor grad at vi nå hadde behov for ytterligere mannskap for å oppnå enda bedre dekning i dressur Norge.

Med oss på laget har vi nå med oss en 32 år gammel jente fra Oslo. Hun er opprinnelig en rytter fra sprangmiljøet.

Etter at hun mistet sin bestevenn Proffen i 2014, drev hun flere år med utdannelse av unghester og ble etter hvert bitt av dressur-basillen.. I 2018 var hun så heldig å få hjem føllet som moren hadde kjøpt hos Stutteri Krone i 2014. Krones Isaiah (e.Fürstenball) har nå har blitt en langbent og elegant kar på 5 år. En ny reise er begynt, denne gangen i en helt annen gren, en helt annen verden. Dette fremtidshåpet skal være hennes billett videre inn i dressursportens verden. Sammen vil de, gjennom dressursåklart dele sin og mange andres reiser i tiden som kommer.

Fakta:

Navn: Monica Kristin Knudsen

Alder: 32 år

Bosted: Oslo

Hest: Krones Isaiah, en 5 åring e. Fürsteball

Trenere: Beate Knudsen (Mamma)/ Connie Lorentzen/ Hannah Biggs

Største innflytelse: Det må være mamma, som alltid er der for meg gjennom tykt og tynt, i dårlig vær og fint vær, når det har gått bra og når det har gått dårlig. Uten henne hadde jeg aldri vært der jeg er i dag.

Personer (utenom mamma) i dressursporten jeg ser opp til eller ønsker å nevne: Hannah Biggs, Charlotte Dujardin, Trude Hestengen og ikke minst Ellen Birgitte Farbrot. (Det du har oppnådd og skapt siden jeg møtte deg i sprangsandkassa da vi var yngre…. Det står det virkelig respekt av!)

Mål: Bli en enda bedre og mer forståelsesfull rytter, skape et bedre samhold i dressur-Norge. Skape forbindelser mellom mennesker som normalt sett kanskje aldri hadde snakket sammen. Være en pådriver for gode og sunne holdninger innenfor sporten.

Jeg ser frem til å møte dere alle i tiden fremover!

Ps. Tusen takk for tillitten Dressursåklart!