Fantastiske foredrag under hingstekåringen i Herning

Foto: Elizabeth M. Farbrot

Vi fikk ta del i et fantastisk foredrag med sports sjef Ulrik G.Sørensen fra Blue Hors .

Auditoriet vest i Herning var stapp fullt av forventingsfulle folk der Ulrik tok oss gjennom Blue Horse sine grunnprinsipper fra hestene er føl og frem til de arbeider med de som unghest.

Som føll går de i flokk og leker i ulendt terreng, det er viktig og riktig med gode oppvekstvilkår for å skape bonitet. Det er likeså viktig med alle ledd i utdannelsen der alle de som omgås hestene er like viktige. Alt fra den som fórer, møkker, håndterer til den som er rytter. Vi gjør det step by step, for å utvikle sunne friske hester som vil gi mye glede i sporten og vil være holdbare for fremtiden. Nå er det ikke bare hestene som ivaretas på Blue Hors kunne Herr Sørensen fortelle. Som ryttere har vi egen fysisk trener i arbeidstiden, det er viktig å være i fysisk god form for alle påpeker han.

Familien Sørensen Foto: Elizabeth M. Farbrot

Dette var et godt foredrag som varte i en time.

Var du der ? Om ikke husk å bli med på forelesninger neste år under hingstekoringene i Herning / Danmark