Equitour Aalborg

Pressemelding

-Vi er stolte av å kunne presentere dressur proposisjonene for Equitour Aalborg 2019! Et førsteklasses internasjonalt stevne for både profesjonelle og amatørryttere. Equitour Aalborg finner sted: fra 22-26. mai. I år har vi sammensatt et dressurprogram av høyeste nivå. Det vil bli konkurrert på alle nivåer fra CDI4 * Nations Cup til CDI Amatør – Almased Dressage Amateurs. Stevnet byder på hele 6 Grand Prix klasser, herunder de fascinerende Nations Cup klasser CDIO Freestyle og Grand Prix Special. Her konkurrerer de beste rytterne fra 6 nasjoner om å vinne den danske avdeling av Nations Cup, samt en ganske omfattende premiesum på 600.000 kroner.

Utenom dette har både ponni- junior- og U25 dressurrytterne mulighet for å konkurrere i de flotte omgivelsene under Equitour Aalborg stevnet. Du kan finne dressur proposisjonene på våres hjemmeside og FEI Entry System er åpent for påmeldinger.

Store opplevelser for alle! Equitour Aalborg tilbyder mer enn en førsteklasses sportsbegivenhet. Vi er fast besluttede på, å gi ryttere og tilskuere gode opplevelser og uforglemmelige minner, ved å skape en begivenhet med både ridning og underholdning på høyeste nivå, herunder:

Helgstrand Dressage Hingste Fremvisning

Nordic International Sales Føll auksjon

Gin Festival – med mer enn 70 premiumgins og 12 tonicvand

Campen Auktioners eksklusive Specialbil og Design Auktion

Fellesmiddag med levende underholdning VIP Party – adgang for alle ryttere og tilskuere

Barneområde med underholdning, aktiviteter og lekefasiliteter

Stort utvalg av butikker med rideutstyr osv

Vi vil gjerne takke alle rytterne, som konkurrerte under fjorårets Equitour Aalborg, for det gode samholdet og alle tilskuerne, som heia under hver konkurranse i det varme vår været. Dere gjorde Equitour Aalborg 2018 fabelartig! Lad oss gjøre dette års stevne i Uggerhalne til ennå en fantastisk og uforglemmelig opplevelse sammen.

De sportslige fasiliteter: Vi har foretatt flere forbedringer, for at kunne tilby en konkurranseplass i særklasse og for at sikre hestene har et behagelig og sikkert opphold. Det er blant annet anlagt en helt ny konkurranse arena, som giver dressurkonkurransene to flotte baner å konkurrere på.

Dressur stadionerne tilbyder:

• Arena 1 70m x 65m

• Arena 2 70m x 50m

• 2 store opvarmningsarenaer

For spørsmål kontakt vennligst Equitour Aalborg på info@equitour.dk