Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen er en fremragende formidler og kommer til årets Dressurkonferanse!

Årets store begivenhet, Dansk Varmblod sin hingstekåring blir i helgen avholdt i Herning. I går holdt den kjente berideren Bjarne Nielsen presentasjon av alle unghingstene og auksjonshestene.

Bjarne Nielsen har mer enn 35 års erfaring i faget, hvor han tidligere har vært landslagstrener for blant annet ponniryttere, junior og young ridere i Danmark, og mange husker han nok fra sin tid som landslagstrener for de norske seniorene i dressur. Bjarne Nielsen sitter også i Dansk Varmblods avlsledelse, og har i mange år fungert som dommer ved hingstekåringen i Herning og Championatene for unghest.

Det er ingen tvil om at Bjarne Nielsen er en mann med mye klok kunnskap, og under Dressurkonferansen som blir avholdt 23. og 24. mars i år vil Bjarne holde foredrag om eksteriør, funksjon, holdbarhet og dressurdømning for å nevne noe.

Ikke meldt deg på årets konferanse enda?

Følg linken for påmelding! https://www.rytter.no/dressurkonferansen-2019-pamelding-na/