Plassering i Grand Prix

Norske Antonia Christine Jacobsen og hesten Danny deltok i helgen på firestjernersstevnet i dressur som ble avholdt i Lier, Belgia.

I Grand Prix Freestyle red ekvipasjen inn til en total på 72,605% totalt, som resulterte i en 5.plass i en klasse hvor det var 14 til start.

-Stedet var helt fantastisk,veldig bra muligheter,kjempe godt organisert og veldig hyggelige mennesker der.Vi hadde jo en ganske lang tur ned dit (8-9 timer) og det var første gang vi dro så langt.Jeg er kjempestolt på Danny som ikke har det så lett med lang transport og liten boks pga av hans høyde(182cm) Han elsker faktisk musikk og det hjelper oss veldig å finne rytmen i passage som er vår vanskeligste leksjon. Jeg er utrolig glad og stolt over at vi har klart å komme så langt!Et større mål dette år hadde vært å kunne ri nordiske mesterskap i Aalborg. Sier Antonia til Dressur Så Klart.

Alle resultater fra CDI4* i Lier er tilgjengelige på cdilier.be.