En takk fra presseteamet!

Det har tatt noen dager å summe seg etter Norwegian Horse Festival for oss i presseteamet. Og enda dette kommer nesten en uke på etterskudd, er vi nødt til å gi arrangementet en siste liten oppmerksomhet.

Vi ønsker nemlig å sette lys hvordan dette gigantiske stevnet har vært å jobbe på. Det har vært ordnede forhold hele veien. Det har vært spesielt tilrettelagt for at pressen skal kunne stille seg ved vantet, og stå der i fred under klassene for å ta bilder. Presserommene har vært lyse, store og åpne. Tilgangen på den livreddende kaffen, og maten vi har fått servert har vedlikeholdt moralen på tross av lange timer og hardt arbeid. Som teamleder har jeg opplevd dette som en positiv overraskelse. Det viser til at alle aspektene ved stevnet har blitt tenkt på, inklusivt oss som skal ta bilder, intervjue og skrive.

Jeg var nødt til å høre med to av Dressur så klart!! sine fotografer, og dette var hva de hadde å si etter endt stevne.

“Å være presse under NHF kan beskrives i tre ord; kjempegøy, slitsomt og inspirerende. Helt sia jeg var liten har jeg vært publikum på Oslo Horse Show. Det å da kunne være presse på et liknende arrangement, har vært veldig morsomt. Man får se hva som skjer bak kulissene, jobbe med et godt team og intervjue deltagere man ser opp til. Jeg fant ut at jeg brukte i snitt 14 timer på stevneplassen hver dag, så det blir slitsomt. Men, når jeg ser arbeidet mitt publisert og tenker over hva jeg var en del av, er det garantert verdt det.”

Pressefotograf, Helene Gjerde Aamdal


“Det har vert veldig spennende å få jobbe som presse for Dressur Så Klart, første året NHF arrangeres. Jeg har fått møte mange hyggelige mennesker, og teamet vårt har vært supert. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått være med på å forevige så mange fine øyeblikk.”

Pressefotograf, Ingrid Schnelle Skjelanger

Med dette vil jeg gi en stor takk til Eirik Berentsen, som har gitt oss gode arbeidsvilkår og ikke minst et fantastisk arrangement å skrive om! Vi gleder oss masse til neste år.

Hilsen Kristine på vegne av alle fra Dressur så klart!!