Takk for i år, Norwegian Horse Festival!

Man kan på alle mulige måter si at historiens første Norwegian Horse Festival har vært en braksuksess. Det har vært et enormt oppmøte, og billetter har vært utsolgt. Dette stevnet har vært en arena for å vise frem den enorme bredden i sporten vår.

Foto: Ingrid Skjelanger

Spesielt har det vært morsomt å se hvordan dressuren har fått masse plass, og ikke minst hvor engasjert publikum har vært. Folk har heiet, både på rideskolerytterne i FERD’s Rideskole Cup, og helt opp til toppen i Storetur. Tilskuere har sittet lutter øre under clinicene til både Kyra Kyrklund og Severo López. Det har gitt en helt spesiell følelse av at dressurfolket har samlet seg.

Vi har fått sett alt i fra Prinsessen ri dressur, til comebackryttere som imponerer på konkurransebanen.
Foto: Kristine Øihaugen

Vi kan spesielt takke FERD v/ Kristin Andresen, som år etter år står som hovedsponsor for dressurklassene, og åpner dører for at ryttere på alle nivåer skal kunne hevde seg. Igjen har dette skapt stort engasjement, både blant tilskuere og utøvere. Uten henne, ville ikke dressursporten vært den samme.

Utover dette håper vi at dere som publikum har hatt en flott opplevelse, og at vi kan se dere igjen til neste år!

Ved spørsmål om bilder av ekvipasjene, ber vi dere ta kontakt med Kristine Øihaugen på koihaugen@hotmail.com