Samling på Nes


Landslags leder Kjell og Laura

Lørdag 02.02 var Junior og Youngrider satsningsgruppe/landslag på samling med Laura Quint og Kjell Myhre. Da var det først en utrolig fin presentasjon av Laura av hennes meritter og hvordan opplegg de hadde i Holland med de ulike gruppene og ulike verv osv.  Det var veldig spennende og morsomt å høre hvordan de hadde det i Nederland. Så var det lunsj med god mat. Deretter var det en praktisk økt der jeg og Maserati og Carmen og hennes Santos red for Laura. Det var veldig gøy og lærerikt! Deretter var det en praktisk økt med to yonugridere, Siri på Bonifatius og Lotta på Ralina. Tilslutt var det en oppsummering.

Anine og Maserati

Samlingen med Laura var utrolig inspirerende! Det er helt sykt at hun er kun 21 år og satt med så mye visdom og «verktøy», også så ekstremt flink til å snakke for seg og forklare seg. Hun var super søt og utadvendt og engasjert som gjorde at det ble en lek å sitte å høre på henne. 

Carmen og Kjell

Hun hadde masse fine tips og man kunne både se og føle at hestene ble bedre. Det var rett og slett en super flott samling! Så jeg er glad vi trosset både vær og vind og fikk karret oss opp til Nes! Verdt å stå opp klokken 6 på en lørdag når du har med så flinke folk å gjøre! Håper vi ser mer til henne for det var virkelig gøy. Alt i alt en veldig fin dag med en super gjeng!

Hilsen
Anine Mørch Aas