Talentgruppa


Torsdag 24. januar ble årets første samling med talentgruppen avholdt på Stall Gullik i Lierskogen. Treningen startet med en fysisk økt med performance coach Marius Dammyr. Fokuset var på mobilitet, balanse og styrke i kjernemuskulatur. Deretter trente vi med Maria Terese Engell. Maria er veterinær, og har forsket på rytterens sits og dens betydning for hestens holdbarhet. Vi startet med å gjøre øvelser på matte, hvor Maria ser på posisjonen vår, og kommer med korreksjoner. Vi gjorde balanse-øvelser der posisjonen overvåkes under hennes skarpe øyne. Deretter prøvde vi å overføre riktige til ridningen. Vi har alle våre skjevheter, men det er veldig givende å se hvordan små justeringer fra rytterens side kan gi store utslag på hesten. Takk for en inspirerende og lærerik dag!

Hilsen Mathilde