Hvem skal på årets Dressurkonferanse?

Dressur Så Klart har snakket med noen av de som skal på årets konferanse den 23-24.mars.

Anne Lotte Johansen/ Equistudio

-Jeg er hesteveterinær, dressurrytter og dressurdommer. Innen konferansen kommer jeg til å være 33 år gammel. Har en voksen ridehest, en unghest og en shetlandsponni på gården hjemme.

Har hørt Bjarne før, synes han er vanvittig flink til å sette ord på og forklare. Gleder meg veldig til å høre på ham. Katrina Wüst har jeg ikke vært så mye borti, men det er alltid veldig interessant å høre erfarne dommere snakke om hva de ser og opplever i sporten. Tror kombinasjonen av henne og Bjarne blir veldig bra, i tillegg til alt annet av input og inspirasjon konferansen har med seg. Satser på å få med meg mye faglig både som rytter, dommer og veterinær.

Hilsen Eivor Knutsrud