ENGASJER KLUBBEN – VINN RIDEPLASSER

Konkurransen er i gang! Foreløpig er det Rjukan og Omegn rideklubb som gjør en fantastisk innsats under NFH Promotion Cup, men stadig flere melder seg på konkurransen.

Gjennom Promotion Cup kan din rideklubb få en gyllen mulighet til å sende rytterreprensentanter til Norwegian Horse Festival, 20. – 24. februar 2019. Kanskje du får muligheten til å ri der? Bli med og engasjer rideklubben din!

Daypass gir poeng

Promotion Cup fungerer på følgende måte:
Målet er å promotere og øke billettsalget til NHF. Rideklubbene får poeng for hvert kjøpte Daypass til NHF innen 20. januar 2019. Den med flest poeng ved konkurranseslutt vinner førstepremien. Derfor er det viktig at du og dine klubbmedlemmer husker å registrere klubben din når du kjøper din billett til NHF. Når du gjennomgår bestillingen får du opp et spørsmål om hvilken klubb du tilhører. Husk å merk av din rideklubb, slik at dere sanker poeng! OBS: Kjøper du flere daypass, merk av for klubben din i alle feltene for at det skal bli riktig registrert! Husk også å opplys om dette til dine klubbvenner. Jo flere som bestiller på vegne av din klubb, jo flere poeng får dere!

Foreløpig per 7.12 er det Rjukan og Omegn rideklubb som har tatt en ganske overlegen ledelse med 35 poeng, over dobbelt så mye som neste på listen: Solør rideklubb med 14,5 poeng. Søndre Nordstrand har gjort et kjempehopp, fra 30.-plass, og helt opp til 3. plass på litt over en uke! Men tidligere resultater tilsier at dette kommer til å tilspisse seg i tiden framover. Oppdatert oversikt over foreløpig poengsum finner du her.

Supre premier

Den rideklubben som ligger på førsteplass med flest poeng når konkurransen avsluttes 20. januar, får intet ringere enn:

5 invitasjoner til SKOIES Jumping Cup
4 invitasjoner til SKOIES Jumping Ponni Cup
3 invitasjoner til maks 3 Ekvipasjer Amateur Challenge-klassene (CSI-AM) med gratis meetingavgift
3 single VIP billetter til NHF (skal benyttes av rytterne i Amateur Challenge-klassene)
2 invitasjoner i SKOIES Dressur Cup 2019

Det beste med hele denne cupen er at de 25 (!) mestselgende klubbenefår muligheten til å ha rytter-representanter under arrangementet. Per i dag er 40 klubber påmeldt cupen. Slik listen ser ut i dag er det ikke mange poeng som skiller rideklubbene. Muligheten er derfor svært stor for at akkurat din klubb kan få én eller flere ryttere med under NHF.

– Benytt muligheten og kjøp billett til NHF nå! Husk og registrer din klubb når du kjøper, og engasjer flere i rideklubben din, oppfordrer stevneleder Eirik Berentsen og ønsker samtidig alle klubber lykke til. Han gleder seg stort til å se engasjerte klubbdeltakere på den største hestefesten i Norge!

Det er nå kampanjepriser på billettene, så vær raskt ute med din billettbestilling!

Her finner du reglene for Promotion Cup, samt oppdatert poengliste.

Lykke til!