Rytter- og hestelisens 2019

Det er duket for nytt år og ny lisensperiode. Rytterlisensen ligger allerede tilgjengelig i Min Idrett. Hestelisensen vil være tilgjengelig i HorsePro fra 3.januar. 

Rytterlisens

De som har en gyldig lisens for 2018 vil finne lisensen for 2019 og betalingsinformasjon på www.minidrett.no, under deres profil. Har du ikke hatt en aktiv lisens i 2018, så må klubben legge til rytterlisensen på deg som utøver via sportsadmin. Ta kontakt med din rideklubb for mer informasjon.

Ønsker du mer informasjon om hvordan registrere lisens og priser, les mer her:
Rytterlisens

Hestelisens

Alle hester som skal starte klasse LB eller høyere på distrikts-, lands- og elitestevner må ha hestelisens. Hvis hesten er førstegangsregistrert, eller har hatt lisens tidligere, så logger du inn i HorsePro for å betale lisensen. Følg fremgangsmåten som beskrevet i online hjelpedokumenter.

Min idrett
Gjennom Min idrett kan du få oversikt over og endre egne opplysninger, melde på og betale for lisens, kurs og konkurranser for deg selv og dine familiemedlemmer. Ved første gangs bruk, så må du verifisere egne og eventuelle barns opplysninger hvis du ikke allerede har gjort det.

Les også:
Informasjon om rytterlisens
Min Idrett

Kilde: www.rytter.no