Ny berider til Østern Brug

Fra 1. april 2019 blir det ansatt ny berider på stedet.

Pernille Norbeck Østvold blir den nye dressurtreneren på Østern Brug. Pernille startet sin profesjonelle karrière hos Katrinelund i Danmark allerede som 16-åring, og gikk etterhvert i gang med den danske beriderutdanningen og gjennomførte 2,5 år som beriderlærling. Senerer flyttet Pernille til Tyskland for å ta den tyske beriderutdannelsen. Her fikk hun praksisplass hos den tyske Dressurausbildung Stall Finken v/ Holga Finken, hvor hun gjennomførte den 3 årige beriderutdannelsen. Pernille tok sin eksamen i 2014 og kom ut som beste dressurberider i sitt kull.

Gjennom 13 år som profesjonell rytter har Pernille opparbeidet seg bred erfaring, mye kunnskap og en solid kompetanse, alt fra hingstekåring til utdanning av både hest og rytter til Grand Prix nivå. Etter endt utdannelse har Pernille jobbet som berider og trener i Tyskland, i tillegg til at hun har undervist fast en gang i måneden i Norge.

Pernille er 28 år og tar med seg sin tyske samboer og deres datter på 2 år, og sin 4 år gamle hest.