Gode resultater i Danmark

I helgen ble den årlige Blue Hors Dressurfestival arrangert på det flotte anlegget i Randbøl, Danmark. Flere norske representanter deltok.

Ellen Birgitte Farbrot som til daglig både bor og jobber i Danmark red inn til flere gode resultater. Hoppen Laika Møllegård e. Skovens Rafael ue. Weltjunge deltok i Youngster Cup som gikk i MA og Prix St. Geroge, ble sammenlagt nummer 10 i klassen med en total på 132,863% Med DV hoppen Tailormade Tahennya e. Hennessy ue. Supermax Macho red hun fredag CDI*3 Grand Prix til en total på 60,891% Søndag deltok ekvipasjen i CDI*3 Grand Prix Special og fikk en total på 61,532%

Ellen Birgitte Farbrot og Tailormade Red Rebel tok plassering i Lilletur. Foto: Per Torp

Med hingsten Tailormade Red Rebel deltok Farbrot i CDI*3 Lilletur. Lørdagens klasse som gikk i Prix St. George fikk de en 4.plass i klassen med en total på 66,853%. Søndagens  Intermediaire I red de inn til en flott 3.plass med en total på 67,353%

Cathrine Rasmussen og hennes flotte hoppe Dream Time red fredag CDI*3 Grand Prix til en total på 67,239% Under lørdagens CDI*3 Grand Prix Freestyle ble ekvipasjen plassert som nummer 5 med en total på 70,310%

Hanne Brænden Fet og vallaken Jestis San-Quentin deltok også i Lilletur klassene denne helgen. I lørdagens Prix St. George fikk de en total på 60,794% og i søndagens Intermediaire I fikk ekvipasjen en total på 64,029%

Louise Almlund Løkken og hennes hingst, Mr Gold e. Milan ue. Lobster hadde tatt den lange veien fra Oppdal ned til Randbøl. Under lørdagens CDI*3 Grand Prix ble nummer 14 i klassen med en total på 66,00% Søndagens Grand Prix Freestyle fikk ekvipasjen en total på 69,940%

Antonia Christine Jacobsen og Danny 229 deltok også i Storetur denne helgen. Fredag fikk de en total på 64,174% og lørdag fikk ekvipasjen en total på 68,440%

 

Vi gratulerer!

Resultatliste finner du her.