Moldegaard Ryttersportsklubb arrangerte KM

Helgen 29.-30. september ble det arrangert KM hos Moldegaard Ryttersportsklubb i Os, Hordaland. Grunnet mye regn ble stevnet ble flyttet inn.

Tekst og foto: Kari Kraakvik

Dugnadsgjengen gjorde en super jobb som førte til et Kretsmesterskap med god stemning, blide og flinke ryttere og meget fornøyde kretsmestere i klassene: Ponni, Junior/Youngrider, Senior og Klubb. I sistnevnte stakk arrangørklubben av med seieren.

En flott stevnehelg, tross mye nedbør. Resultater finner du her.

Videre er det aktivitet på vestlandet, selv om vinteren er på vei ble det arrangert en fullbooket trenings helg for Lillian Grepne i Alvøen Rideklubb i Bergen. Ekvipasjer fra flere av byens rideklubber koste seg i nydelig høstvær. Som alltid når Lillian er på besøk blir det god stemning og mye god riding. Vi tar til oss all kunnskap og motivasjon hun deler ut og gleder oss til neste gang hun kommer til Bergen.