L/E stevne på Vallermyrene

I helgen arrangerte Grenland Ryttersportsklubb sitt siste L/E stevne for denne sesongen. Stevnet ble raskt fult og flere måtte stå på venteliste.

Lørdagens MC ble vunnet av Emma Løkken, 2.plassen gikk til Thea Christine Fallet Vormeland og 3.plassen til Ylva Kristine Iversen. Foto: Stig Vormeland

Tross litt kulde var det en flott helg på det fine anlegget i Porsgrunn. Arrangørklubben leverte nok en gang et flott stevne, alltid godt planlagt, hyggelige og ikke minst dyktige funksjonærer!

Lørdagens plasserte i MB:4 Klassen ble vunnet av Helene Sørum.

Dressuren er helt klart på vei opp, både MB, MA og Inter klassene var det mange startende i klassene, noe som lover godt for neste sesong. I Prix St. George lørdag var det 24 startene og søndag i Intermediaire I var det 12 ekvipasjer til start.

Fra venstre; Marte Svenkerud, Grete Bergstrøm og Vilde Marie Sørensen. Foto: Elizabeth Farbrot

Flere brukte helgens stevne til å debutere i et høyere nivå. En av dem var Grete Catherina Bergstrøm og hennes sorte hoppe Felicia e. Florencio ue. Zardin Firfod som debuterte i VA på lørdagen. De red inn til en total på 66,754% som resulterte i seier i klassen.

Grenland Ryttersportsklubb tok salmonellasmitten på alvor og hadde i forkant desinfisert alle boksene og lagt inn ny flis. Videre hadde de satt ut håndsprit til de tobente. Alt i alt et vellykket og hyggelig stevne! Nå er snart sesongen over og vinteren har alt kommet.

Resultater finner du her.

Grenland Ryttersportsklubb hadde pyntet arenaen i forkant til Halloween. Foto: Pernille Poulsen