Viktig informasjon til startende under L/E stevnet!

Til helgen arrangerer Grenland Ryttersportsklubb Lands- og Elite stevne på Vallermyrene. Det har vært veldig stor pågang til stevnet, og de høyere klassene har mange stått på venteliste. Kjempe bra for sporten!

NB: ALLE RYTTERE MÅ SENDE INN EGENMELDINGSSKJEMA TIL ARRANGØR FØR ANKOMST! DETTE KAN GJØRES DIGITALT VED Å FØLGE DENNE LINKEN 

Grenland Ryttersportsklubb i gang med stevneforberedelser – all flis er fjernet fra oppstallingsboksene, det har blitt desinfisertog ny flis er lagt inn inn i boksene. De setter også opp en flaske med antibac lettilgjengelig i hver stall.

Grenland Ryttersportsklubb har arrangert mange stevner i år og er veldig godt rutinerte på det å arrangere. Så har du ingen planer i helgen ta turen til Porsgrunn hvor du kan se dressur fra morgen til kveld, og nyte gode fristelser i kiosken.

Startlister finner du her.