Flere norske til start

I helgen ble det arrangert World Cup i Herning, Danmark. I den forbindelse ble det også avholdt andre klasser.

Torsdag hadde Norge to ekvipasjer til start i Dressurens Venner Prix St. Geroge. Hanne Brænden Fet og DV vallaken Jestis San-Quentin red inn til en 11.plass i klassen med en total på 66,127%. Tett bak kom Ellen Birgitte Farbrot og den 8 år gamle DV hoppen Laika Møllegård e. Skovens Rafael ue. Weltjunge med en total på 65,343% Under lørdagens Intermediaire I red Ellen Birgitte inn til en total på 65,500% som resulterte i en 10.plass i klassen.

I fredagens Grand Prix Dressage sponset av Zibrasport deltok Cathrine Rasmussen og hoppen Dream Time, her tok ekvipasjen en 7.plass med en total på 67,783%  Lørdagens Grand Prix Spesial sponset av Helgstand Dressage ble det en 7.plass med en total på 68,277%

For resultater se her.