Startlister til Kingsland Oslo Horse Show

I morgen er det tid for første dag med dressur under KOHS. Her finner du noen av presentasjonene av ekvipasjene som skal ri, og startlister.

Cathrine Oppegård og Arion VT’ Heemskind/ Atomic
-Mitt navn er Cathrine Oppegaard og til KOHS skal jeg ha med min NM-kompanjong, Atomic. Vi har vært ett team i litt over to år. Det jeg liker best er å tilbringe lange dager i stallen sammen med mine to hester, Atomic og Lucia. Atomic liker aller best late skritteturer i skogen og tilbringe tid i hagen med sin bestevenn, Lucia! 
Jeg gleder meg utrolig mye til å ri under KOHS. Å få konkurrere i Telenor arena har lenge vært en drøm for meg. Atomic og jeg har dog vært der en gang tidligere, vi var nemlig en av ekvipasjene under Pether Markne sin clinic i 2016. 
Vårt neste mål er å fortsette utvikle oss og forberede oss mot U25, som vi forhåpentligvis er klare for allerede neste sesong. Men først skal vi ha en velfortjent vinterhvile etter en hektisk stevnesesong!
Sahra Edseth Solbakken og Lucas Af Langsmosegaard
-Jeg og Lucas har vært ett team i litt over 1 år. Vi har gått en lang vei frem til nå, men har fortsatt langt å gå. Det jeg liker best med Lucas er personligheten og arbeidsviljen hans. Vi gleder oss masse til å få ri under KOHS og håper på en lærerik opplevelse!
Camilla Frydendahl Sørensen og Summer
-Jeg har selv utdannet Summer hele veien til Grand Prix. Hun er den andre hesten jeg utdanner fra unghest til dette nivået, og det er en utrolig spennende og ikke minst givende prosess å utdanne hesten selv, men også en lang vei da det tar mange år å komme helt opp til dette nivået. Summer er to hester i en, en som ikke er så lett (hun er tross alt en hoppe) og den andre er den helt fantastiske. Hun er veldig glad i kos, en tur i skogen og beite med masse gress.
Til daglig er jeg dressur trener på Østern Brug Ridesenter. Jeg trener også med bakkearbeid, tømmekjøring og ridning av hestene. Selv rir jeg for Sune Hansen som kommer jevnlig til Østern. Jeg gleder meg veldig til å ri inne på Telenor Arena og håper alle får en fantastisk tur og opplevelse der inne.
Startlister finner du her.