Hvilke juniorer skal ri på KOHS?

Her presenterer vi hvilke ekvipasjer som skal ri under Kingsland Oslo Horse Show:

Camilla Sønsteby Holen og Valerio

-Valerio og jeg har vært et team i 5 år, så vi kjenner hverandre godt, men har aldri ridd i en sånn arena før. Det blir god erfaring og bra trening for fremtiden å ri i en så stor arena. Vi har tidligere vært en del av ponnilandslaget, men i år har vi prøvd oss som junior mot de store hestene, noe som har gått veldig bra. Det vi liker best er å oppnå målene vi har satt oss, men vi liker også lange turer i skogen. Jeg gleder meg veldig til å ri KOHS.

Therese Bjerkan og
Déjà – Vū    Foto: Ane Helena Tveit Nilsen
-Jeg og DejaVu har vært ett team i 2 år nå og de årene har vært fulle av oppturer og fine minner! Det jeg liker best med Vu er at han alltid er glad og har veldig mye personlighet! Jeg synes det er veldig stort å få ri på Oslo Horse Show og håper at jeg og Vu får vist oss frem på en god måte!
Mathilde Merete Klaesson og Sandbæks Rio El

-Jeg og Rio har vært et team i 2,5 år. Det jeg liker best med Rio er arbeidsviljen hans. Han er en stor glede i hverdagen. Hans gode kvaliteter er selvfølgelig også et pluss. Rio er veldig glad i å være på stevner og når hengeren kjøres fram er han alltid veldig redd for at han ikke skal få være med. Det er veldig gøy å få mulighet til å ri i en så stor arena og det er lærerikt for både meg og hesten.

Andre ekvipasjer i junior klassen er:

Heidi Kristine Elvenes og Rio Da Carma
Sahra Edseth Solbakken og Lucas AF Langsmosegaard
Julia Lysgård Hammer og Ricca Donna