Hvem skal ri på Kingsland Oslo Horse Show?

KOHS har valgt å gi noen av NM ekvipasjene tilbud om delta på torsdag under Kingsland Oslo Horse. Vi har fått spørsmål om hvordan og hvilke ekvipasjer som valgt ut til å starte.

Kingsland Oslo Horse Oslo har invitert de som ble plassert øverst under NM og arbeidet seg nedover. Det er flere årsaker til at vi ikke ser toppen av NM deltagerne, noen ønsket ikke å delta, noen skulle på høstferie, noen har for lang reisevei for å nevne noen. Deretter har de arbeidet seg nedover på listene. Gledelig at de valgte å ha NM deltagere til start.

Dressur Så Klart vil i dagene før KOHS presentere ekvipasjene som skal ri kür under torsdagens klasse.

Første ekvipasjen er Anine Thoresen og Raoutin III, som skal ri Grand Prix Kûr.

-Det er nå 20 år siden sist jeg red dressur på KOHS, den gang het det OHS, og lå midt i Oslogryta. Jeg husker godt at vi skrittet hestene blant folk som skulle ut på byen og som lurte på om hesten kanskje ville ha kebab.

Da det dukket opp en invitasjon om å ri Grand Prix kür på årets show, ble jeg både glad og stolt. Å ri på denne arenaen, er en helt spesiell opplevelse som man lever lenge, lenge på.

Men først og fremst blir dette en veldig fin erfaring for Rasmus – jeg håper han klarer å slappe av her inne, og danse med meg, sier Anine til Dressur Så Klart

 

Jeg har hatt Rasputin III, eller Rasmus siden han var 8 mnd. gammel, og gjort hele jobben fra unghest til Grand Prix selv. Rasmus er en glad gutt på 12 år, selv er jeg noen og tredve år, og når jeg ikke er sammen med Rasmus så er jeg markedssjef i godteribransjen. Rasmus er min andre Grand Prix hest, og vi får god hjelp av min kjære trener Connie Lorentzen, som har vært der for meg i over 20 år.

Anine og Rasmus får dere se torsdag 11.10.18

Kjøp billett til torsdagens kür klasse, start tidene trekkes på onsdag og legges ut da.
Fredag og lørdag er det clinick med svenske Jan Brink, han har med egne hester og ryttere. Ikke nok med det men det også et flottsammensatt show i helgen også!

Bli med og støtt opp om dressuren!

Billetter finner du her.