Stor pågang

Vi på Grenland er veldig glade for å kunne arrangere et L/E stevne 26-28 okt. 


Vi ser idag at det er et veldig populært stevne som var fullt  etter et døgn, i tillegg har vi ca 20-25 på venteliste pr. dags dato. For å administrere dette på en fornuftig måte ber vi dere, som har meldt være flinke til å melde av med en gang plassen ikke trengs, så de som vil får mulighet til å melde.
Til dere på venteliste, er det fint om dere selv følger med på om det blir ledig plass og sender oss i grskdressur en mail om at dere har fått plass eller ikke ønsker å stå på venteliste.
Det er veldig viktig å melde i den klassen man er kvalifisert i og har lyst til å ri, så det ikke opptas plass i feil klasse bare fordi det var der det var ledig, dette gir ikke naturlig plass i den klasse det egentlig ønskes å ri i.
Vi gleder oss til denne flotte dressurhelg med masse flott dressur og lange dager. Om det er noen som er på stevneplassen og har lyst til å hjelpe til som skriver eller protokollhenter/ portåpner er det bare å melde fra til meg på 91132633 uken før stevnet, skriv gjerne hva du kan hjelpe med og hvilke klasse du selv skal ri så skal jeg sette deg opp på arbeidslisten. Vi vil selvfølgelig gi en liten kompensasjon i oppstallingen.

Med vennlig hilsen
Pernille Poulsen