Gull til ponni jentene fra Solberg Rytterklubb

 

Årets Lag NM er over og det var ingen tvil om hvilket ponni lag som var årets beste!

Gullet gikk til Solberg Rytterklubb, laget bestod av Thea Caroline Mørch Aas og hennes makker Vestenås Padova Nova og hennes lagvenninne Emma Spook-Fintl og Emerly’s Surprice. Lagleder for gullaget var Gro Jannice Spook, samlet fikk jentene en total på 268,134.

Sølvet i årets Lag NM gikk til ponnilaget fra Skedsmo Rideklubb bestående av Thea Christine Fallet Vormeland og vallaken Fen-He MW, Thea Synnøve Christensen Larsen på Skoglys Macanto og Sofie Magnussen Pedersen på Atlas Stengaard. Lagleder for laget var Stig Vormeland, og totalt fikk laget 263,848.

Bronse medaljen i årets Lag NM for ponni gikk til Sarpsborg og Omegn Rideklubb. Laget bestod av Madelen Olsen på Schermeer’s Hof Simba og Victoria Engøy Lien på Pryd Skovå. Laget fikk en total på 259,821 og lagleder for laget var Mona Kesckes.

Resultater finner du her.

Vi gratulerer!