Gull til Borge Rideklubb

Det var tett i toppen blant hestelagene, og kun få marginer skilte gullet og sølvet. For kun 2 uker siden takket Borge Rideklubb ja til å ta over årets Lag NM da fjorårets vinner, Tanum Rideklubb måtte trekke seg på grunn av mistanke om kverke. Da passet det vel ikke bedre enn at Borge tok gullet hjem, og med de fikk de en gjennomkjøring da de selv neste år blir arrangør av Lag NM.

Borge sitt første lag som bestod av Helen Richvoldsen Aasvangen og President’s Cubald, Elise Hovlandsdal og Entre Cote, Thea Katarina Bråten og Pia Pia og Linndis Marie Nordvoll Olsen og hennes makker Stall K’s Rofino. Lagleder for laget var Lisbeth Sletten. Totalt fikk Borge Rideklubb 410,251 poeng samlet som gjorde at de tok gullet med hjem.

Hakk i hel fulgte Solberg Rytterklubb som bestod av Jonas Elvenakk og Zenit, Carmen Grønvold Johannessen og Don Chameur, Thea Haugslien på EK’s Copy IV Me og Annine Mørch Aas og Maserati. Lagleder for Solberg var Karina Wiik. Totalt fikk Solberg Rytterklubb en samlet total på 409,116 som ga laget sølvmedalje i årets Lag NM.

Fjorårets sølvvinnere, Skedsmo Rideklubb tok i år med seg bronse medaljen hjem. Førstelaget som bestod av Grete Catharina Bergstrøm og Felicia, Camilla Sønsterby Holen på Valerio, Marte Martinsen på Royal World og Pernille Høistad og hennes maker Tailormade Tornado. Lagleder for Skedsmo var Merethe Blikstad og laget fikk en samlet total på 401,099

Selv med varierende vær, som kan by på problemer selv for de mest vanntette hestene kan vi melde om et flott gjennomført Lag NM 2018.

Vi gratulerer!

Resultater finner du her.