Stor pågang til Landsmesterskapet

 

11.-12. august blir Landsmesterskapet i dressur avholdt på Vallemyrene Ridesenter. Årets arrangør er Grenland Ryttersportsklubb som har god erfaring med å arrangere store stevner.

-Nå nærmere det seg snart start på årets landsmesterskap i Dressur og vi på Grenland har det meste under kontroll av dommer, teknisk personell, sløyfer, medaljer og dekkener. Stevnet har vært under planlegging i flere måneder da vi skulle ha ferien avviklet.
Dette blir det største dressurstevne klubben har arrangert alene og da vi gikk i gang med planleggingen så vi til Kristiansand og Borge som har vært arrangør tidligere år med ca. 68-70 ekvipasjer, derfor kom det litt bak på oss da vi på et tidspunkt var oppe i 130 påmeldte, med strykninger og noen som ikke har klart kvalifiseringen er vi i dag 100 ekvipasjer som er klare til start lørdag. De første to kommer torsdag kveld fra Trøndelag de er de som kommer lengst nord fra og resten er fordelt pent utover øst, vest, sør og midt Norge og kommer fredag eller lørdag, hvor nesten alle ekvipasjer skal ha overnatting hos oss.
Grenland Ryttersportsklubb stiller med 8 ekvipasjer fordelt på 1 ponni, 4 i LB hest og 3 LA/MC hest. Vi har som vanlig mange flinke klubbmedlemmer som stiller opp på dugnad og sammen med dem og våres gode sponsorer får vi det hele til å gå rundt. Vi gleder oss alle til og få startsignal på lørdag og ønsker alle deltagere lykke til og publikummer velkommen. Sier den rutinerte stevnelederen Pernille Poulsen.

I den forbindelse arrangerte Grenland Ryttersportsklubb i regi av Pernille Poulsen, helgetrening for klubbens medlemmer helgen før stevnet med dyktige Siv Krog Morberg.

Siv K. Morberg har vært hos oss i GRSK hele helgen og vi har fått mye ny input. Hun besitter utrolig mye kunnskap, ned til de aller minste detaljene, som kan være akkurat det som mangler for å få til et godt resultat. En av deltagerne ble, av helsemessige årsaker, forhindret fra å være med i siste liten, men det ordnet Siv. Hun red hesten begge dager. Vi har også hatt railen på plass og været har vært med oss hele helgen. Alle var godt fornøyde og det ble utvekslet mange erfaringer i løpet av helgen, sier Vigdis Tempelen.

Startlister finner du her.

Vi ønsker alle lykke til!