Isabel Freese leder 7 års klassen

Fredag var det tid for første runde for de norske i unghest VM i Ermelo, Nederland. Isabel Freese og den flotte syvårs hingsten Fürsten-Look e. Fürstenball ue. Londonderry red inn til seier med en total på 86,60%!

Foto: Arrangør

Ekvipasjen fikk karakterene:

Trav: 10,0 Skritt: 9.5 Galopp: 9,8 Ettergift: 9,8 Utviklingsmulighet: 10,0 Dette lover svært godt for søndagens finale for 7 åringene. Selv om Isabel er gravid i 23 uke leverte hun fortsatt et ritt i toppklassen! Se klipp av hennes ritt her.

Jonas Elvebakk og  den 6 år gamle vallaken Højgaardens Santos e. San Amour ue. Friendship red fredagens kvalifiseringsrunde for 6 års. Her fikk de en total på 7,28 og total en 25. plass i et svært sterkt startfelt. Ekvipasjen fikk karakterene: Trav: 8,0 Skritt; 6,6 Galopp: 7,8 Ettergift: 6,8 Utviklingsmulighet: 7,2

Dessverre gikk ikke ekvipasjen til finalen søndag, men rir trøstefinalen i dag klokken 10.55

Kristin Andresens DV-hingst Hesselhøj Donkey Boy e. Era Dancing Hit ue. Milan og hans faste danske rytter Jan Møller Christensen fikk en total på 8,48 som resulterte i en 7.plass og er videre til søndagens finale for 6 års. Ekvipasjen fikk karakterene: Trav: 8,5 Skritt: 8,9 Galopp: 8,0 Ettergift: 8,4 Utviklingsmulighet; 8,6

 

Vi ønsker lykke til!

Start- og resultatlister finner du her.