Hest settes ut på helfôr

Seriøs satsende dressurrytter på minimum MB nivå søkes for en lengre periode på inntil 2 år på grunn av studier.

Vallak født 08. Ca. 177 cm i mankhøyde, men absolutt ikke stor å ri. Per dags dato er den klar for MB dressur. Trenger litt mer finpuss på byttene så dem sitter 100%. En hest med masse kapasitet for de høye klassene da den har veldig lett for samling. Er også hoppet litt med, noe han syns er veldig gøy. Snill på tur, både alene og med andre, 100% trafikksikker.

Veldig snill å ha med seg på stevner/treninger, står som støtt på henger. Ellers en høflig herremann, og verdens største kosegris. Vært i eiers eie siden han var 3 åring, og eier har selv ridd han inn. Fulgt opp med hovslager og veterinær.

100% frisk og i full trening.

Kostnader som oppstalling, trening, veterinær, hovslager ect. vil lånetaker stå for. Forsikring betales av eier. Kontrakt vil bli skrevet.

Kontaktinfo:

Helene Helgeberg, Tlf: 48031002